برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد 1404
آنچه به اختصار در این مقاله خواهید خواند.
Toggleافراد موفق معمولا برای انجام هر کاری قبل از شروع، اقدام به برنامه ریزی حول محور مبحث می نمایند. تحصیلات تکمیلی و آزمون های علمی که هر ساله در کشور برگزار می گردد نیز از امر ضروری برنامه ریزی مستثنی نمی باشد. در سال های اخیر صحبت هایی که از کارشناسی ارشد بدون کنکور شنیده می شود، که داوطلبان را از مطالعه برای کنکور ورودی دانشگاه ها دلسرد نموده است. اما همچنان با وجود تاثیر بالای معدل در آزمون های علمی کشور، برگزاری کنکور پابرجا است. این مقاله را اختصاص به راهنمایی کامل برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد داده ایم. اگر شما نیز جزو داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد هستید، توصیه می کنیم مطالعه مقاله حاضر را از دست ندهید.
مشاوران برتر علاوه بر ارائه مقاله های جامع و مفید در زمینه برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد، خدماتی همچون پشتیبانی و برنامه ریزی شخصی سازی شده ارائه می دهد.
جدول برنامه ریزی درسی مشاوران برتر |
دانلود جدول برنامه ریزی درسی مشاوران برتر
↑ برای دانلود، بر روی لینک بالا کلیک کنید ↑ |
اهمیت برنامه ریزی برای کنکور کنکور کارشناسی ارشد 1404
پیش از این که شما همراهان عزیز و داوطلبان کنکور ارشد را با مراحل و نحوه برنامه ریزی برای کنکور ارشد آشنا سازیم، لازم دانستیم تا مختصرا به اهمیت داشتن برنامه ریزی برای کنکور ارشد بپردازیم. در ابتدا بایستی اشاره کنیم که به انجام رساندن هر هدفی با هر میزان درجه ای از اهمیت، نیازمند نقشه راه دقیق است.
در صورتی که داوطلبان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد، برنامه ریزی برای کنکور ارشد را مطابق با اصول و قوانین برنامه ریزی درسی انجام دهند، یک دید کلی از مسیری که قرار است طی کنند، به دست خواهند آورد و در نهایت از میزان نگرانی و اضطراب آن ها کاسته می شود. جدول برنامه ریزی کنکور ارشد بایستی متناسب با شرایط هر شخص تنظیم گردد. به عبارتی دیگر، شخصی که برنامه ریزی کنکور ارشد را برای داوطلب عهده دار می باشد، می بایست برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد را به صورت شخصی سازی شده انجام دهد.
چه بسا افرادی که نحوه مطالعه برای کنکور ارشد را می دانستند، اما به دلیل برنامه ریزی غلط و عدم توجه به مولفه های برنامه ریزی اصولی، موفق به کسب نتیجه دلخواه نشدند. مشاوران برتر در ادامه شما را با مراحل برنامه ریزی درسی کنکور ارشد آشنا می سازد. شما با مطالعه این مقاله به اهمیت برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد پی می برید و می توانید برای اهدافتان مسیر روشنتری را برگزینید.
قدم اول: تعیین هدف برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد
برای انجام هر کاری تعیین هدف مهم ترین عامل تاثیرگذار است. فرض کنید روزانه 8 ساعت به درس خواندن اختصاص بدهید اما بدون داشتن هدف! حتی بدون انتخاب کردن رشته مورد نظر! برای موفق شدن در کنکور سراسری آزمون ارشد و رقابت با افرادی که هیچ شناختی که میزان مطالعه آن ها ندارید، باید یک هدف در ذهن خود تعیین کنید و مدام به هدف در ذهن خود فکر کنید.
تعیین هدف علاوه بر راحت تر کردن گام های بعدی، می تواند از لحاظ روانی تاثیر فوق العاده ای را در نوع مطالعه و خستگی هایی که گاه و بی گاه به سراغتان می آید، داشته باشد. همچنین انگیزه و اشتیاق شما برای مطالعه بیش از پیش خواهد شد. پس حتما قبل از خواندن ادامه مقاله، این سوال را از خود بپرسید که هدفتان چیست؟
مهم است که تمام مراحل را گام به گام به شکلی که برایتان ترسیم می کنیم پیش بیاید، حتی اگر یکی از مراحل را به اشتباه جلو بروید، همانند قدم زدن در تاریکی شب و در دل کوهستان با مسیرهای دشوار و صعب العبور، پیش رفته اید. پیشنهاد می کنیم در صورتی که اصول برنامه ریزی را نمی دانید به مطالعه مقاله “معرفی بهترین مشاوران کنکور کارشناسی ارشد” بپردازید.
قدم دوم: تعیین زمان های مطالعه
شما برای شروع مطالعه نیاز به داشتن زمان دارید. بسیارند افرادی که علاوه بر هزینه های بسیار سنگین به دلیل عدم تطابق برنامه با شرایط و زمان خود، نمی توانند موفق از آزمون های علمی خارج شوند. خوب باید چه کنیم؟
با یک مثال ذهن شما را بازتر می کنیم: قطعا برای شما نیز پیش آمده که این سوال را در تنهایی از خود بپرسید، چرا در نیم ساعت مطالعه، بازدهی مطالعه دوستتان را ندارید؟
پاسخ این سوال واضح است! زیرا نحوه مطالعه، میزان دقت و تمرکز، تند خوانی و کند خوانی و… در همه ما انسان ها یکی نیست…
برمیگردیم به (قدم دوم: تعیین زمان های مطالعه)، دقیقا به همین دلیل بود که قدم دوم را اختصاص دادیم به در نظر گرفتن زمانبندی.
قطعا همگی ما نمی توانیم به یک اندازه زمان برای مطالعه بگذاریم و نوع یادگیری در افراد متفاوت است. پس شما باید زمان هایی که می توانید به مطالعه اختصاص بدهید را برای خود بنویسید. نکته حائز اهمیت این است که بسیارند داوطلبانی که شروع مطالعه خود را با 5 الی 8 ساعت مطالعه در نظر می گیرند. اما این روش، جزو روش هایی است که خستگی و عدم اشتیاق را به زودی با خود به همراه می آورد.
اگر جزو داوطلبانی هستید که به تازگی قصد شروع کردن مطالعه را دارید، توصیه می کنیم: آهسته و پیوسته پیش بروید تا بتوانید مطالعه خود را مکررا ادامه دهید.
قدم سوم: شناخت مطالعاتی از خود
در پاراگراف قبل اشاره به تفاوت های مطالعاتی نمودیم. قطعا شما نیز می دانید که انسان ها با تفاوت هایی بسیاری در روی کره زمین زندگی می کنند. قطعا نوع مطالعه، میزان یادگیری، میزان دقت، تمرکز، اهداف، میزان زمان اختصاص داده شده به مطالعه، علایق و… در انسان ها متفاوت است.
همراهان عزیز قبل از اینکه اقدام به نوشتن برنامه مطالعاتی و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد کنید، یک بار از دوران مدرسه خود تا آخرین مقطع تحصیلی را در ذهن مرور کنید. چقدر علاقه به درس خواندن داشتی؟ چه هدف هایی را داشتید؟ حاضرید برای رسیدن به هدف از برخی علایق خود بگذرید؟ اصلا اینگونه از خود بپرسید… حوصله درس خواندن، دارید؟
قبل از اینکه برویم سر اصل مطلب، با خود رو راست باشید و به یک شناخت مطالعاتی از خود دست یابید. اگر در این مرحله، بر سر دو راهی خواندن و نخواندن قرار گرفتید، گفت وگو با کارشناسان مشاوران برتر از ظریق مشاوره تلفنی تحصیلی می تواند راهگشا باشد.
قدم چهارم: کسب آگاهی از مجموعه امتحانی، رشته، گرایش و ضرایب دروس
شما دوستان گرامی قبل از اینکه قصد برنامه نوشتن را داشته باشید می بایست نسبت به مجموعه امتحانی که انتخاب می کنید آگاهی نسبی پیدا کنید. در مقطع کارشناسی ارشد به دلیل امکان تغییر رشته، تعداد داوطلبانی که در رشته هایی نامرتبط به رشته قبل خود، آزمون می دهند، بسیار زیادند. پذیرش گرفتن در رشته ای که هیچ آشنایی با آن ندارید بدون شناخت دروس و ضرایب امتحانی و… کمی سخت به نظر می رسد.
مجموعه های امتحانی و ضرایب آن ها، شرایط ثبت نام کارشناسی ارشد، مدارک ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد، سایت ثبت نام کارشناسی ارشد و همه اطلاعات مورد نیاز ثبت نام کارشناسی ارشد در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد گردآوری شده اند و می توانید با مطالعه این دفترچه، اطلاعات اولیه مورد نیاز برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را به دست آورید.
قدم پنجم: انتخاب منابع مفید مطالعاتی
اهمیت این مرحله نیز کمتر از سایر مراحل نیست. انتخاب منبع یکی از سوالات متداول داوطلبان آزمون های گوناکون می باشد و به راستی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به نظر شما در فرصت 3 ماهه تا کنکور ارشد، خواندن منابع مطالعاتی اصلی امکان پذیر است؟ مشخصا خیر!!!
انتخاب منبع می بایست باتوجه به مدت زمان باقی مانده تا کنکور و با در نظر گرفتن تمام قدم های نامبرده باشد. توصیه ما در صورت داشتن زمان، مطالعه منابع اصلی کنکور می باشد. اما این به این معنی نیست که برای قبولی در کنکور حتما می بایست منبع اصلی را مطالعه نمود و لاغیر!!!
انتشارات فراوانی وجود دارند که در مجموعه رشته امتحانی های مختلف قوی عمل کرده اند و به دلیل تعدد مجموعه های امتحانی، امکان نام بردن تک تک آن ها در این مقاله وجود ندارد. شما عزیزان در صورتی که در انتخاب نوع منبع دچار مشکل شدید، می توانید لیست بهترین منابع کنکور کارشناسی ارشد را از کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی مشاوران برتر دریافت نمایید.
قدم ششم: انتخاب روش های صحیح مطالعه
روش مطالعه صحیح چیست؟ آیا می توان یک روش مطالعاتی را مطلقا درست یا اشتباه نامید؟ در این مقاله به هیچ وجه قصد نداریم یک روش را صحیح و روش دیگری را غلط بنامیم زیرا باتوجه به تجربه چندین ساله در عرصه برنامه ریزی، دیده ایم چه بسیارند افرادی که با روش مطالعه اصطلاحا غلط به نتایج قابل قبول دست یافته اند. اما پیشنهاد می کنیم فاکتورهای مهمی که در ادامه نام می بریم را در برنامه خود جای دهید تا بتوانید به بهترین نتیجه دلخواه دست پیدا کنید:
- مطالعه برای یادگیری (مطالعه مفهومی) نه مطالعه برای تمام کردن منبع مطالعاتی
- خلاصه برداری از بخش های مهم کتاب برای مرور کردن
- داشتن انواع تست در برنامه
- انعطاف پذیر بودن برنامه
- در نظر گرفتن زمان برای مرور
- توجه به تفریح و ساعت مناسب برای استراحت
- پیوسته درس خواندن
- قرار دادن درس های مختلف برای یک روز
- دور کردن حواس پرت کن ها
- جمع بندی مباحث مورد مطالعه
قدم هفتم: تدوین جدول برنامه ریزی
در این مرحله از برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد، شما نیاز به یک جدول برنامه ریزی دارید. توصیه ما این است که قبل از نوشتن برنامه طولانی مدت، یک برنامه کوتاه مدت به میزان یک هفته برای خود تدوین کنید. برای این موضوع دلیل می آوریم: شما برای خود مطالعه با روز 3 ساعت را در نظر گرفتید و پس از یک الی دو هفته برنامه برایتان سنگین یا سبک است. یا به این نتیجه می رسید که ضعف در درس X بیشتر از درس Y است. یا هرنوع مسئله ای که شما را وادار به تغییر برنامه کند… تغییر دادن برنامه یک هفته برای شما راحت تر است یا برنامه یک ماه و سه ماه؟
ترجیحا برنامه خود را به صورت کوتاه مدت تدوین نمایید و حتما در مکانی که قصد مطالعه دارید، برگه را بچسبانید. برای این کار جدولی تدوین کنید که شامل محتویاتی همچون (روزهای هفته، میزان مطالعه، میزان استراحت، تعداد تست، جریمه، پاداش، نوع تست، نام کتاب و…) باشد. این جدول بسته به نوع برنامه قابلیت انعطاف دارد.
توجه کنید که شما از برنامه خود باید دورنمایی داشته باشید. به عنوان مثال بدانید پس از گذشت 6 ماه چند بار دروس خود را مطالعه نمودید و به چه میزان بر مباحث آزمون، تسلط دارید.
داشتن برنامه کوتاه مدت (هفتگی)، میان مدت (ماهیانه) و بلند مدت (راهبردی) می تواند در رسیدن به اهداف شما بسیار موثر باشد. ترجیحا در برنامه خود علاوه بر مطالعه اولیه از مرور و تست ها بیشتر استفاده کنید و این فاکتور مهم را فراموش نکنید.
برنامه شما حتما باید قابلیت انعطاف پذیری داشته باشد و خودتان را نباید محدود به یک سبک مطالعاتی خاص نمایید. در صورتی که به این شکل عمل نکنید، برنامه شما دارای ضعف می باشد.
قدم نهایی*: اجرا نمودن برنامه
این مرحله جزو مراحل طلایی مطالعاتی محسوب می گردد. زیرا داوطلبان زیادی را دیده ایم که تا این مرحله خیلی خوب پیش آمده اند، اما در اجرا کردن برنامه به مرحله (از شنبه شروع می کنم) رسیده اند…
دوستان عزیزی که در حال مطالعه این مقاله هستید برایتان بهترین ها را آرزومندیم اما باید بدانید تا خودتان تلاش نکنید، کسب برایتان کاری نمی کند و مسیر رسیدن به موفقیت پر از دست اندازهای کوچک و بزرگ است…
این مقاله بهانه ای بود برای ارتباط با شما همراهان گرامی، و سعی نمودیم بخشی از مهم ترین ها را به تصویر بکشیم و امیدواریم توانسته باشیم حق مطلب را ادا کنیم. اما شما می توانید برنامه کامل خود را به صورت شخصی سازی شده از کارشناسان و تیم پشتیبانی کنکور کارشناسی ارشد مشاوران برتر دریافت نمایید. برای رزرو مشاوره و برنامه ریزی با بهترین مشاوران کنکور ارشد کافی است بر روی لینک مشاوره تلفنی تحصیلی کلیک نمایید و در اسرع وقت همکاران ما که سال ها در این زمینه در فعالیت می کنند برای راهنمایی شما، تماس خواهند گرفت.
انواع روش های برنامه ریزی درسی کنکور ارشد 1404
برنامه ریزی درسی رشته ای دانشگاهی می باشد که در مقطع تحصیلات تکمیلی ایران در حال آموزش و تدریس می باشد. دانش پژوهان این رشته لازم است به اصول علم برنامه ریزی آگاه باشند و درباره روش های جدید این علم در دنیا به تحقیق و تفحص بپردازند و با توجه به آزمون هایی که در کشور برگزار می شود همانند (کنکور سراسری، کارشناسی ارشد، دکتری، آزمون های استخدامی و…)، به گسترش روش های صحیح برنامه ریزی تحصیلی یاری رسانند. در این بخش قصد داریم به انواع روش های برنامه ریزی ازمون ارشد بپردازیم.
-
برنامه ریزی کوتاه مدت (آزمایشی یا هفتگی)
برای نوشتن برنامه درسی لازم است که با رشته تحصیلی دانشگاهی آشنا باشید و همچنین از تکنیک های برنامه ریزی، مرور کردن، خلاصه نویسی، تست زدن، حاشیه نویسی و… مطلع باشید. یکی از ملزومات نوشتن برنامه این است که آغاز مطالعه با برنامه ریزی کوتاه مدت انجام شود. به عبارت دیگر بایستی یک هفته برنامه آزمایشی داشته باشید و در این مدت زمان 7 روزه، نحوه عملکرد خود را بررسی نمایید.
پس از بررسی عملکردتان در برنامه آزمایشی است که می توانید اقدام به نوشتن برنامه های بلند مدت و میان مدت نمایید. پیشنهاد می کنیم برنامه هفتگی را متناسب با شرایط درس خواندنتان تنظیم کنید و با ساعت مطالعه بالا شروع به خواندن کتاب ها نکنید! زیرا یکی از اشتباهات رایج برنامه های درسی آغاز به مطالعه با تایم بالا می باشد.
-
برنامه ریزی میان مدت (ماهانه)
پس از اجرای برنامه آزمایشی یک هفته ای بایستی وضعیت درسی خود را بررسی نمایید و سپس باتوجه به عملکردتان در طی یک هفته اخیر، اقدام به نوشتن برنامه ماهانه نمایید. شما عزیزان بایستی آگاه باشید که برای نوشتن برنامه میان مدت لازم است اهداف خود را از برنامه ریزی مشخص نمایید و در هر مرحله از درس خواندن، پیشرفت تحصیلی، کیفیت خواندن و افزایش ساعت مطالعه را در نظر بگیرید.
به عنوان مثال اگر در هفته اول پس از آغاز درس خواندن، ماکزیمم 3 ساعت مطالعه داشتید، لازم است در پایان ماه اول، زمان مطالعه شما حداقل به 4:30 دقیقه افزایش یابد. اما به این نکته بایستی توجه داشته باشید که هدف شما در ماه اول باید قابل دستیابی باشد و دست یافتن به هدفی که از قبل تعیین نموده اید، به عنوان انگیزه ای برای ادامه دادن درس خواندن در ماه های بعدی خواهد شد و در صورتی که هدف غیرقابل دستیابی را انتخاب نمایید، موجب عدم تحقق تارگت شما می شود و همین مسئله مانع اصلی برای ادامه دادن مطالعه می شود.
-
برنامه ریزی بلند مدت (چند ماهه یا سالیانه)
پس از تالیف برنامه هفتگی و ماهانه نوبت به برنامه بلند مدت می رسد. در ابتدا بایستی از اهمیت برنامه ریزی درسی بلند مدت آگاه شوید. آغاز مسیر بدون داشتن مقصد منجر به گمراهی می شود. تمام داوطلبان بایستی دورنگاهی نسبت به فرآیند درس خواندن خود داشته باشند و در تمام مدت برنامه ریزی هفتگی و ماهانه خود نیز از هدف بلند مدت غافل نشوند.
داشتن برنامه ریزی بلندمدت به شما کمک خواهد کرد که بدانید پس از اتمام یک دوره مطالعاتی مثلا 5 ماهه، چگونه برنامه خود را ادامه دهید و به چه تعداد تست در طول روز برسید و چه مقدار از مباحث را مرور کنید و… . توصیه تیم مشاوران برتر این است که هر یک از بخش های برنامه درسی خود را به شکل موارد نامبرده در این مقاله، ادامه دهید تا آزمون شما منجر به موفقیت شود.
نکات مهم برنامه ریزی درسی کارشناسی ارشد 1404
همگی می دانیم که هر شخصی با شرایط خود آشنا است و به عبارتی بهترین برنامه و پلن ها را می تواند برای خود ترسیم کند اما موضوع برنامه ریزی درسی فارغ از پلن های روتین و روزمره می باشد. برنامه ریزی در حال حاضر علمی بسیار قدرتمند است که در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال آموزش می باشد و دانشجویان این رشته بایستی جدیدترین اصول علم برنامه ریزی تحصیلی را بیاموزند. باتوجه به این که (کار را باید دست کاردان سپرد)، برنامه ریزی درسی که توسط متخصصان این رشته انجام می شود به مراتب بهتر از برنامه ریزی توسط یک فرد آماتور می باشد.
برخی از داوطلبان اینگونه می پندارند که تنظیم برنامه ریزی درسی روزانه، هفتگی و یا ماهیانه کارشناسی ارشد آسان است اما شاید در بدو ماجرا اینگونه به نظر برسد!!! برنامه درسی که تابع اصول صحیح باشد، نیاز به مهارت و آگاهی از موارد متعددی دارد که در جدول ذیل برخی از نکات را به تحریر درآورده ایم.
نکات مهم برنامه ریزی کارشناسی ارشد | ||||
مکان مطالعه | انعطاف پذیری | تعهد به برنامه | شرکت در آزمون های آزمایشی | شخصی سازی برنامه |
تنوع در برنامه | استراحت | برنامه راهبردی | برنامه کوتاه مدت | برنامه بلند مدت |
برنامه روزانه | برنامه هفتگی | برنامه بلند مدت | حجم دروس متناسب با زمان | پارت های مطالعاتی معین |
برنامه ریزی دروس بر اساس ضرایب | جبرانی | درس های عمومی و اختصاصی | مرور | تست |
اهمیت ضرایب دروس در برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد 1404
ضرایب دروس در آزمون کارشناسی ارشد نشان دهنده درجه اهمیت و میزان تاثیرگذاری آن ها بر نتیجه نهایی شما می باشند. داوطلبان می بایست در زمان ثبت نام کنکور ارشد، دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد را از سایت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد دانلود و مطالعه نمایند. متقاضیان ثبت نام کنکور ارشد ضمن مطالعه این دفترچه با مواد درسی و ضرایب آن ها آشنا شده و به راحتی می توانند، منابع مطالعاتی صحیح را تهیه کرده و در برنامه ریزی خود قرار دهند. برنامه ریزی درسی کنکور ارشد بایستی به گونه ای باشد که فرد دروس مهم را در اولویت قرار دهد و زمان بیشتری برای یادگیری و تسلط بر روی آن ها صرف نماید.
از دیگر مزایای ضریب دروس در کنکور کارشناسی ارشد، مربوط به داوطلبانی است که زمان کمی برای مطالعه درس های خود دارند. این دسته از داوطلبان می توانند مطالعه درس های دارای ضریب بالا را در اولویت برنامه درسی خود قرار دهند و پس از تسلط کامل بر دروس مذکور، سایر کتاب ها و مواد آزمون را مطالعه نمایند.
معرفی آزمون های آزمایشی کنکور کارشناسی ارشد 1404
یکی از گام های مهم جهت آمادگی بیشتر برای هر امتحانی، شرکت در آزمون های شبیه سازی شده آن آزمون می باشد. شرکت در این آزمون ها، برای داوطلبان تمام مقاطع تحصیلی توصیه می شود اما به دلیل کمبود آزمون های آزمایشی استاندارد برای مقاطع تحصیلات تکمیلی، اهمیت انتخاب آزمون مناسب برای این مقاطع چندین برابر می شود. بنابراین در این بخش برای کاهش سردرگمی و هرگونه خطایی، به معرفی ویژگی های یک آزمون آزمایشی مناسب می پردازیم.
آزمون آزمایشی، آزمونی مشابه آزمون کارشناسی ارشد می باشد، که هرساله با توجه به زمان برگزاری آزمون ارشد، در مقاطع زمانی مختلف و براساس بودجه بندی از پیش تعیین شده برگزار می شود. آزمون آزمایشی، مزایایی برای شرکت کنندگان دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سنجش نقاط قوت و ضعف آزمودنی و اصلاح خطاها پیش از آزمون اصلی
- تخمین سطح علمی و رتبه داوطلب
- آشنایی با محیط آزمون و کاهش استرس
- انطباق متقاضی با محدودیت زمانی پاسخ دهی
توصیه می شود برای داشتن یک انتخاب هوشمندانه در آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد، معیارهایی را جهت بررسی مد نظر داشته باشید. از جمله مهم ترین معیارهای یک آزمون آزمایشی استاندارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- حضوری بودن آزمون
- جامعه شرکت کنندگان بالا و نزدیک به کنکور (اکثر آزمون های آزمایشی ارشد جامعه آماری بسیار پایینی دارند).
- مشابهت سطح و کیفیت سوالات با آزمون ارشد
- بودجه بندی موضوعی و زمانی مناسب
- هزینه معقول
- امکانات مشاوره و پشتیبانی
- طرح سوالات جدید از طریق پیش بینی سوالات احتمالی
یک مسئله مهم در مورد آزمون آزمایشی مقطع کارشناسی ارشد، اختصاصی کردن آزمون ها از سوی موسسات براساس گروه های آزمایشی و رشته های تحصیلی می باشد. به این معنا که یک موسسه به طور تخصصی آزمون های رشته مدیریت و موسسه دیگر آزمون های رشته مهندسی را برگزار می کند. توصیه می شود متقاضیان این موضوع را نیز در هنگام انتخاب خود مدنظر قرار دهند. در آخر هم متقاضی باید، تمام موارد فوق را منطبق با شرایط شخصی خود، از جمله سطح علمی و تحصیلی مورد توجه قرار داده و بهترین انتخاب را نماید.
معرفی بهترین مشاوران کنکور کارشناسی ارشد 1404
یکی از مهمترین حسن های داشتن مشاور در امر آمادگی برای کنکور ارشد این است که مانع آزمون و خطا می شود و راه درست را پیش روی شما قرار می دهد و طبیعتا رسیدن به نتیجه قبولی را برایتان راحت تر می کند. مشاوران برتر بهترین مشاوران گروه های آزمایشی گوناگون مقطع کارشناسی ارشد را گردهم آورده است و آماده راهنمایی شما عزیزان می باشند.
معرفی بهترین مشاوران آزمون کارشناسی ارشد |
بهترین مشاوران ارشد فنی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
بهترین مشاوران ارشد کشاورزی و منابع طبیعی
↑برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
بهترین مشاوران ارشد دامپزشکی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
بهترین مشاوران ارشد انسانی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
بهترین مشاوران ارشد هنر
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
بهترین مشاوران ارشد علوم پایه
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
تیم مشاوران برتر برنامه ریزی درسی آزمون کارشناسی ارشد کدام رشته ها را انجام می دهد؟
حتما برای شما نیز پیش آمده است که سوال تحصیلی ذهنتان را مشغول کرده باشد اما پاسخ آن را ندانید و یا در باب مطالعه آزمون کارشناسی ارشد، منابع آزمون کارشناسی ارشد، ثبت نام ارشد و… نیاز به راهنمایی داشته باشید اما مشاوری با اطلاعات مورد نیاز نیافته باشید…
تیم مشاوران برتر آماده راهنمایی شما عزیزان در مشاوره تلفنی مقطع کارشناسی ارشد و همچنین برنامه ریزی درسی تمام رشته های زیرمجموعه آزمون کارشناسی ارشد می باشد. برای رزرو مشاوره تلفنی و برنامه ریزی درسی می توانید از طریق کلیک بر روی دکمه رزرو مشاوره تلفنی اقدام کنید.
نحوه برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد |
برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد کشاورزی و منابع طبیعی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد دامپزشکی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد انسانی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد هنر
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد علوم پایه
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق بفشارید ↑ |
جمع بندی کنکور کارشناسی ارشد 1404
کنکور کارشناسی ارشد سال های طولانی است که در حال اجرا می باشد و داوطلبان پس از ثبت نام اینترنتی ازمون و یا حتی قبل از شروع ثبت نام، شروع به مطالعه درس های ازمون کارشناسی ارشد می کنند. این دسته از داوطلبان در مرحله اول و پس از تهیه منابع مورد نیاز رشته خود، بایستی برنامه ریزی ازمون کارشناسی ارشد را به انجام برسانند و شروع به مطالعه کنند. با مطالعه اولیه کتاب ها و منابع آزمون، اطلاعات وارد حافظه کوتاه مدت می گردد.
داوطلبان بایستی بدانند که مرور کردن، تست زدن، تورق سریع، چشم خوانی، رفع اشکال و… باعث می شود اطلاعات موجود در حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت منتقل شود و تمام رتبه برترهای گروه مشاوره تحصیلی مشاوران برتر، مرور کردن و تست زدن را بسیار مهم می دانند.
پس از اتمام زمان مطالعه و با نزدیکی به زمان دریافت کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد می بایست کل زمان خود را در طول روز به جمع بندی کردن درس ها و طبقه بندی کردن و ردیف کردن اطلاعات در حافظه تان اختصاص دهید. این مرحله از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و با جمع بندی درست می توانید نتیجه آزمون خود را تا 30 درصد رشد دهید و این درصد، درصد قابل توجهی می باشد. روش صحیح جمع بندی کردن درس های کنکور ارشد را در سایت مشاوران برتر شرح داده ایم و با مراجعه به مقاله مرتبط می توانید از اصول صحیح برای جمع کردن درس های خود استفاده کنید.
مشاوره تلفنی کنکور کارشناسی ارشد 1404
مشاوران برتر علاوه بر برنامه ریزی درسی (روزانه، هفتگی و ماهیانه) پاسخگوی تمام سوالات شما در رابطه با رشته های باکنکور و بدون کنکور کارشناسی ارشد و نحوه ورود به کارشناسی ارشد در تمام دانشگاه ها می باشد و برای گفت و گوی تلفنی با کارشناسان بایستی رزرو مشاوره تلفنی انجام دهید.
کانال تلگرام مشاوره تحصیلی مشاوران برتر و پیج اینستاگرام مشاوره تحصیلی مشاوران برتر به عنوان راه ارتباطی است که شما عزیزان را در جریان اخبار ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور، کارشناسی ارشد بدون کنکور و تمام اخبار مربوط به این مقطع قرار می دهید. دوستان گرامی شما می توانید سوالات خود را در بخش نظرات نیز از کارشناسان مشاوران برتر بپرسید و در اسرع وقت پاسخ دریافت نمایید.
نکات مهم “برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد” |
← برنامه ریزی درسی لازم است شخصی سازی شده باشد و استفاده از برنامه های عمومی اشتباه است. |
← برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد بایستی براساس مجموعه امتحانی، رشته، گرایش و دروس دارای ضریب در هر گروه آزمایشی انجام شود. |
← برنامه کنکور بایستی منحصر به فرد و دارای ساعت های مرور، جبرانی و تست زنی باشد. |
← برنامه ریزی برای کنکور لازم است با توجه به نقاط قوت و ضعف داوطلب انجام شود. |
← برای شروع برنامه ریزی بایستی به برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت توجه شود. |
نحوه رزرو برنامه ریزی در سامانه مشاوران برتر
علاقمندان دریافت برنامه ریزی از تیم مشاوران برتر پرسش های بسیاری در رابطه با نحوه ثبت نام دارند. لذا در این بخش قصد داریم تا به بیان چگونگی رزرو بسته برنامه ریزی در سامانه مشاوران برتر بپردازیم. شما همراهان عزیز با طی کردن مراحل زیر در مدت زمان کوتاهی قادر به نام نویسی و دریافت برنامه ریزی درسی خواهید بود.
- وارد سایت مشاوران برتر شوید.
- بر روی “همین الان برنامه ریزی رزرو کن” و یا “رزرو برنامه ریزی درسی با بهترین مشاوران تحصیلی” کلیک کنید.
- مطابق تصویر؛ صفحه برنامه ریزی مشاوران برتر نمایان می شود. به قسمت انتهای صفحه بروید و بر روی بسته مورد نظر خود بفشارید. اکنون با پر کردن فرم ثبت نام، پیامک تایید از سوی سامانه برایتان ارسال شده و نام نویسی شما به اتمام می رسد.
رتبه برترهای کنکور کارشناسی ارشد
کنکور کارشناسی ارشد با یک مرتبه برگزاری در سال، سختی شرکت در آزمون را دو چندان نموده است زیرا در صورت عدم قبولی داوطلبان در این آزمون بایستی تا سال آینده منتظر بمانند! از همین رو است که متقاضیان می بایست با مشاوران خوب و حرفه ای آزمون ارشد همراه شوند تا بتوانند به نتیجه قابل قبولی دست یابند. تیم مشاوران برتر هر ساله کارنامه های قبولی بسیاری را برای داوطلبان اخذ می کند و از سال جاری نیز قصد داریم بخشی از این کارنامه ها را برای شما عزیزان نیز به نمایش بگذاریم. (شایان ذکر است که تیم تحریریه مشاوران برتر به تازگی بارگذاری کارنامه های کنکور فنی را در مقالات آغاز نموده است و به مرور زمان این بخش در حال تکمیل می باشد).
تجربه داوطلبان از دریافت برنامه ریزی و پشتیبانی کارشناسی ارشد توسط مشاوران برتر
به طور معمول شنیدن تجربه دیگران برایمان لذت بخش است و با استفاده از تجربه سایر افراد، تعداد اشتباهات در مسیر خود را کمتر کنیم. از همین رو در این بخش برخی از نظرات کاربرانی که پیش از شما با مشاوران برتر همکاری نموده اند را گردآورده ایم تا کمکی در انتخاب صحیح، به داوطلبان جدید کرده باشیم.
سوالات متداول
1- داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد از چه زمان شروع به مطالعه کنکوری کنند؟
متقاضیان کنکور ارشد بسته به رشته و دانشگاه مدنظر خود، بایستی اقدام به برنامه ریزی دقیق مطالعاتی و آغاز به مطالعه نمایند.
2- بهترین موسسه و برترین مشاوران آزمون کارشناسی ارشد را معرفی نمایید؟
موسسه مشاوران برتر متشکل از مشاوران و کادری کارآزموده می باشد و مفتخر به رضایتمندی کامل متقاضیان و کسب رتبه های برتر در سالیان گذشته شده است.
3- آیا تیم مشاوران برتر برنامه ریزی درسی اختصاصی انجام می دهد؟
بله، برای رزرو برنامه ریزی درسی توسط برترین مشاوران آزمون کارشناسی ارشد از طریق کانال تلگرام و یا پیج اینستاگرام اقدام کنید.
با این همه سهمیه دار اصلا شانسی برای ما هست؟
سلام و درود.
ظرفیت دانشگاه ها به داوطلبان (دارای سهمیه و بدون سهمیه) اختصاص می یابد و در صورتی که موفق به کسب رتبه خوب شوید قطعا می توانید وارد دانشگاه شوید.
به نظرتون عاقلانه هست واسه ارشد دو رشته درس بخونیم؟ بازدهی خواهد داشت؟
سلام و روزبخیر.
لازم است شرایط شما مورد بررسی دقیق قرار بگیرد. به عنوان مثال (مدت زمان مطالعه، قدرت یادگیری، سرعت مطالعه، پیشینه تحصیلی شما و…) بر روی انتخاب رشته و ادامه تحصیل تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت.
تشکر برای مقاله مفیدتون. میشه لطفا راهنمایی بفرمائید که ثبت نام ارشد امسال دقیقا چه تاریخیه
باسلام و احترام.
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1404 از 22 مهر ماه آغاز خواهد شد و تا 28 مهر نیز ادامه دارد.