اصول برنامه ریزی آزمون دکتری 1404
آنچه به اختصار در این مقاله خواهید خواند.
Toggleکنکور دکترای تخصصی به عنوان یکی از چالش برانگیزترین آزمون های علمی کشور محسوب می گردد و متقاضیان ورود به این دوره، معمولا به دلیل اشتغال به کار و مشغله های مربوطه، علاقمند به آگاهی از اصول برنامه ریزی آزمون دکتری می باشند. مقطع دکترا به عنوان اولین مقطعی شناخته می شود که متقاضیان ورود به تمام دانشگاه های دولتی و شهریه پرداز موظف به شرکت در مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری و آزاد می باشند.
تنها داوطلبانی امکان ورود به مقطع دکتری را دارند که دارای شرایط ثبت نام دکتری باشند.
جدول برنامه ریزی درسی مشاوران برتر |
دانلود جدول برنامه ریزی درسی مشاوران برتر
↑ برای دانلود، بر روی لینک بالا کلیک کنید ↑ |
اصول برنامه ریزی آزمون دکتری 1404
اگر جزو داوطلبانی هستید که اشتغال به تحصیل در مقطع دکتری برایتان ارزشمند است و علاوه بر دغدغه های زندگی و محل کار خود می خواهید تحصیل در این مقطع را نیز تجربه کنید، بایستی یک برنامه منظم و منسجم داشته باشید تا بتوانید بهترین استفاده از زمان خود را ببرید.
از جمله مشکلات داوطلبان آزمون نامبرده این است که منابع آزمون را نمی دانند و عدم شناخت دقیق منابع برای آن ها مشکلاتی همانند چند منبعی درس خواندن را به همراه دارد. برای حل این مسئله می توانید با کارشناسان مشاوران برتر مشورت نمایید و بهترین منابع رشته تحصیلی خود را بشناسید. برای این منظور کافی است بر روی لینک رزرو مشاوره تلفنی تحصیلی کلیک نمایید و منتظر تماس کارشناسان بمانید.
همانطور که می دانید برای شرکت در کنکور دکتری لازم است به دروس تخصصی (سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد) و زبان خارجی مسلط باشید. همچنین سطح مهارت استعداد تحصیلی (سوالات تحلیلی، کمی و منطقی برای رشته های غیر مهندسی و سوالات تجسمی برای رشته های مهندسی)، خود را تقویت کنید و این به معنی حجم بالای کتاب هایی است که نیاز به مطالعه دارند و برای ایجاد هماهنگی بین زمان باقیمانده تا آزمون و تسلط به منابع، نیاز به یک برنامه ریزی حرفه ای خواهید داشت و البته از موضوع تعهد به برنامه نیز نباید غافل شد.
در مقاله “معرفی بهترین مشاوران کنکور دکتری” برترین مشاوران آزمون دکترا را معرفی نموده ایم و داوطلبان آزمون مذکور با شناخت مشاوران کارآمد، همراهی با پشتیبان آزمون دکتری و آگاهی از نمونه کارنامه های قبولی دکتری فنی و مهندسی، نمونه کارنامه های قبولی دکتری علوم انسانی و… می توانند با برترین کارشناسان این آزمون هم سو شوند و به نتیجه دلخواه خود دست یابند.
10 نکته مهم برنامه ریزی درسی کنکور دکتری 1404
آزمون دکتری یکی از سخت ترین آزمون هایی است که در ایران و برخی از کشورها برگزار می شود و به دلیل پذیرش دو مرحله ای این کنکور، کسب قبولی دشوارتر از کنکورهای قبلی است و داشتن یک برنامه ریزی منسجم و هدفمند، قطعا از پررنگ ترین عوامل کسب موفقیت شما عزیزان می باشد. اگر قصد شرکت در کنکور دکترای تخصصی را دارید، پیشنهاد می کنیم از نکاتی که در ادامه می آید، غافل نشوید.
- گام اول: تعیین هدف
تعیین هدف در هر مرحله ای از زندگی نقش اساسی دارد و در مسیر آزمون دکتری که با پستی و بلندی های مطالعاتی و یادگیری مواجه خواهید شد، قطعا بی تاثیر نیست. داشتن هدف ثابت و تعیین شده از قبل می تواند اراده شما را قوی تر کند و برای رسیدن به موفقیت مصمم تر گردید.
- گام دوم: تهیه منابع همسان با میزان تسلط به دروس
می توان گفت که تهیه منابع در تمامی آزمون ها، موضوعی چالش برانگیز است و داوطلبان بین دو راهی اصلی (تهیه منابع اصلی و کمک آموزشی) قرار می گیرند. اما در این مقاله گوشزد می کنیم که در حال حاضر انتشارات بسیار زیادی در حال فعالیت هستند و هر یک از آن ها نیز قاعدتا دارای نقاط قوت و ضعف می باشند. اما شما برای تهیه کتاب های آزمون خود بایستی در ابتدا به این سوال پاسخ دهید: در چه سطحی از تسلط به دروس تخصصی و زبان خارجی و استعداد تحصیلی هستید؟
اگر پاسخ این سوال را نمی دانید، توصیه می کنیم که دست نگهدارید و با کارشناسان مشاوران برتر ارتباط برقرار کرده و تعیین سطح شوید، برای این منظور بر روی لینک رزرو مشاوره تلفنی تحصیلی کلیک نمایید و پس از ارتباط تلفنی با مشاوران برتر به تهیه منابع مطالعاتی خود بپردازید. زیرا همانطور که می دانید داشتن منابع خوب = کسب عنوان قبولی و دعوت به مصاحبه برای شما عزیزان می باشد و همچنین تهیه منابع، هزینه بسیاری را برای متقاضیان در پی خواهد داشت.
- گام سوم: آگاهی از زمان بندی
میزان ساعتی که شما می توانید برای مطالعه روزانه خود اختصاص دهید، بسیار حائز اهمیت است. با یک مثال موضوع را ملموس تر می کنیم: فرض کنید میزان ساعت مطالعه شما در طول روز 5 ساعت می باشد و با سطح یادگیری و سرعت مطالعه متوسط و دوست شما روزانه 8 ساعت زمان برای مطالعه دارد و سطح یادگیری و سرعت مطالعه بالایی نیز دارد. آیا شما و دوستتان امکان استفاده از یک برنامه ریزی درسی را خواهید داشت؟ پاسخ این سوال منفی است.
پس به دلایلی که واضح و مبرا است به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم که برنامه و پکیج از پیش آماده شده موسسات را دریافت نمایید. با کسب آگاهی از زمان برگزاری آزمون دکتری و میزان ساعت باقیمانده تا روز آزمون و تعداد و حجم منابع خود بایستی دست به کار شوید و برنامه ای بلند مدت برای خود در نظر بگیرید و سپس شروع به نوشتن برنامه هفتگی خود نمایید.
- گام چهارم: پیدا کردن نقاط قوت و ضعف
برای شرکت در آزمون دکتری بایستی مسلط به دروس تخصصی (سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد)، زبان خارجی و همچنین استعداد تحصیلی (سوالات تحلیلی، کمی و منطقی برای رشته های غیر مهندسی و سوالات تجسمی برای رشته های مهندسی) باشید. پیدا کردن نقاط قوت خود و تقویت آن ها و آگاهی از نقاط ضعف و تلاش در جهت از بین بردن آن ها، گامی اساسی در کنکور دکتری محسوب می گردد.
- گام پنجم: شناخت ضرایب دروس
ضرایب درسی مقطع دکتری بدین صورت است: (دروس تخصصی: 4، استعداد تحصیلی: 1، زبان خارجی: 1). همانطور که می بینید دروس تخصصی نقش اساسی تری در قبولی شما خواهند داشت و ضریب بیشتری دارند. پس اگر فرصت شما محدود است، بهتر است بیشترین زمان خود را صرف یادگیری دروس تخصصی نمایید.
- گام ششم: انعطاف پذیری برنامه
تجسم کنید که یک یا چند روز بنا به رخداد اتفاقات غیرمنتظره امکان مطالعه نداشته اید و برنامه یک ماه آینده را با زحمت فراوان تدوین نموده اید. چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آیا می توانید حجم کتاب های 3 روز را در 1 روز جمع بندی کنید؟ ضروری است که برنامه درسی تدوین شده، قابلیت انعطاف پذیری و مطالعه دروس جبرانی را داشته باشد.
- گام هفتم: تست زنی
داشتن برنامه ای با ویژگی های یاد شده شما را برای رسیدن به هدف نهایی یاری خواهد نمود، اما یکی از نقاط ضعف تمام داوطلبان، محبث تست زنی است. شما عزیزان باید به صورت روزانه و با توجه به درسی که در حال مطالعه آن هستید، تست بزنید و با نمونه سوالات مختلف مبحث مطالعاتی خود آشنا شوید. در این بخش حل کنکور سال های قبل و کتاب های تست بسیار مفید خواهد بود.
- گام هشتم: مرور
در بدترین حالت ممکن، شما از دو ماه قبل از زمان برگزاری آزمون، آغاز به مطالعه نموده اید. آیا شما با خواندن یک کتاب از دو ماه قبل از آزمون و بستن مباحث قدیمی تر و شروع مباحث جدیدتر به صورت روزانه، می توانید اطلاعاتی که در دو ماه قبل بدون هیچ نوع تکراری به ذهن خود سپرده اید را پس از گذشت مدت زمان یاد شده، به خاطر آورید؟
تست زدن و مرور مداوم 2 رکن فوق اساسی در برنامه ریزی تمام مقاطع محسوب می شوند و اگر در برنامه خود از این 2 رکن غافل شده اید، بایستی کل برنامه را ویرایش کنید و تعداد مرورهای بالا و تست برای هر درس را جزو اصلی ترین قسمت برنامه خود قرار دهید.
- گام نهم: اجرا نمودن برنامه
اگر جزو آن دسته افرادی هستید که از شنبه شروع خواهید کرد، توصیه می کنیم با یک مشاور سخت گیر همراه شوید تا برنامه ای که تدوین شده را به مرحله عمل برسانند برای رزرو مشاوره و پشتیبان اختصاصی آزمون دکتری بر روی لینک “مشاوره تلفنی تحصیلی” کلیک نمایید. در صورت اجرا نکردن برنامه، تمام فاکتورهای نامبرده تا کنون بی اثر خواهد بود!!! زیرا تعهد به برنامه، بخش اصلی آن است و بسیار زیادند افرادی که تمام 8 مرحله قبل را انجام می دهند و پس از 1 هفته مطالعه، بی انگیزه شده و هیچ یک را انجام نمی دهند.
- گام دهم: جمع بندی صحیح
آخرین مرحله از برنامه ریزی کنکور دکترا، جمع بندی می باشد. شما با یک جمع بندی صحیح می توانید تمام منابع خود را برای آخرین بار مرور نهایی انجام دهید و جمع بندی صحیح تا 50 درصد نتیجه آزمون را تغییر خواهد داد. اگر تا کنون به فکر برنامه جمع بندی و جامع نبوده اید، حتما این بخش را به برنامه مطالعاتی اصلی اضافه نمایید تا شانس کسب قبولی و دعوت به مصاحبه در زمان اعلام نتایج کنکور دکتری، دو چندان شود.
اهمیت برنامه ریزی درسی کنکور دکتری
در قسمت های فوق، مختصرا به مزایای داشتن برنامه ریزی برای کنکور دکتری اشاره نمودیم. در این بخش قصد داریم تا مجددا به اهمیت برنامه ریزی دکتری بپردازیم. اگر هم اکنون داوطلب کنکور دکترا باشید، حتما به این موضوع واقف هستید که قبولی در آزمون دکترای تخصصی نیازمند تسلط بر حجم گسترده ای از مطالب می باشد. به این معنا که افراد بایستی منابع کنکور دکترا شامل دروس تخصصی و عمومی را تهیه کرده و تا زمان آزمون مطالعه نمایند.
بدیهی است که متقاضیان کنکور دکتری بدون داشتن برنامه ریزی اصولی و دقیق قادر به موفقیت نخواهند بود. برنامه ریزی باعث مدیریت زمان می شود و بدین ترتیب استرس و نگرانی افراد را از بین می برد. همچنین برنامه ریزی برای کنکور دکتری سبب افزایش انعطاف داوطلبان می گردد. به گونه ای که آن ها قادر به انجام همه امور زندگی خود خواهند بود.
فراموش نکنید که همه این مزایا تنها زمانی محقق می شوند که هدف گذاری شما به درستی انجام شده باشد و اصول برنامه ریزی را رعایت کرده باشید. از همین رو توجه شما را برای یادگیری نکات مهم برنامه ریزی دکتری، به ادامه مقاله جلب می کنیم.
انواع روش های برنامه ریزی دکترای تخصصی
دکتری از واژه ای فرانسوی گرفته شده است و به معنی فردی صاحب نظر و نظریه پرداز می باشد. برای ورود به مقطع دکتری شرکت در آزمون ورودی، الزامی است و همچنین آن دسته از دانشجویانی که شرایط دکتری استعداد درخشان را داشته باشند، می توانند از این سهمیه برای ورود به مقطع تحصیلی مذکور استفاده کنند.
اگر جزو داوطلبانی می باشید که قصد شرکت در آزمون ورودی دکترا را دارید، بایستی از افراد کاربلد در زمینه مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی راهنمایی دریافت کنید. همانطور که پیش تر اشاره شد، دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع دکترا، افرادی صاحب نظر می باشند و جالب است بدانید که رشته برنامه ریزی درسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، دانشجویان صاحب نظر بسیاری دارد و این رشته در مقاطع عالیه تحصیلی، به عنوان رشته ای دارای سبک و ایده های جدید، در حال گسترش می باشد که به داوطلبان آزمون های (کنکور سراسری، کارشناسی ارشد، دکتری، آزمون های استخدامی و…) یاری برساند.
برای اینکه بتوانید در آزمون سرنوشت ساز دکترا با موفقیت عمل نمایید، لازم است از افراد اهل فن و فارغ التحصیلان رشته برنامه ریزی درسی راهنمایی و مشاوره دریافت نمایید تا براساس شرایط شما، برنامه ای علمی و شخصی سازی شده برایتان تالیف شود. در ادامه انواع روش های برنامه ریزی تحصیلی را مختصرا توضیح خواهیم داد.
-
برنامه ریزی کوتاه مدت (آزمایشی یا هفتگی)
شروع برنامه ریزی درسی می بایست با برنامه ریزی هفتگی باشد زیرا نوشتن برنامه ماهانه یا بلند مدت در ابتدای مسیر و بدون شناخت از سبک و سیاق مطالعاتی تان، صحیح نمی باشد. برای اینکه از عملکرد خود در مطالعه کتب دکتری مطلع شوید، بایستی ابتدا اقدام به تالیف برنامه آزمایشی یا هفتگی نمایید. در این برنامه بایستی باتوجه به زمان باقی مانده تا برگزاری آزمون، حداقل ساعت مطالعه را در نظر بگیرید و همچنین برنامه ای واقعی داشته باشید!
از اشتباهات بزرگ اکثر دانشجویان این است که برنامه غیرواقعی و سنگین برای هفته اول در نظر می گیرند و عدم اجرای برنامه در هفته اول باعث سرخوردگی و ناامیدی برای ادامه اجرای برنامه می شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم باتوجه به شرایط درس خواندن و زمان باقی تا برگزاری آزمون، برنامه ای داشته باشید که امکان اجرا کردن را داشته باشد.
-
برنامه ریزی میان مدت (ماهانه)
برنامه ریزی ماهیانه به عنوان مرحله دوم از برنامه ریزی تحصیلی دکترا می باشد و تالیف این سبک برنامه درسی در گرو این است که نسبت به روش مطالعه خود، سرعت درس خواندن، جمع آوری منابع مناسب و… در هفته اول، کاملا واقف شده باشید. در برنامه ریزی درسی ماهانه بایستی باتوجه به عملکرد خود در هفته اول، هدف مطالعاتی تان را برای اتمام ماه اول در نظر بگیرید و قابل ذکر است که هدف شما بایستی قابل دستیابی باشد.
فرض را اینگونه قرار دهیم که در هفته اول، میانگین مطالعه شما بر روی 3 ساعت بوده است و تا پایان ماه اول لازم است زمان مطالعه به 4:30 دقیقه افزایش یابد. همچنین کیفیت مطالعه، افزایش تعداد تست، مرور و… را نیز باید در نظر بگیرید و در جهت بهتر شدن تمام موارد برنامه درسی خود، اقدام کنید.
-
برنامه ریزی بلند مدت (چند ماهه یا سالیانه)
داشتن برنامه ریزی درسی بلندمدت یا سالانه برای تمام شما عزیزان ضرورت دارد زیرا برنامه بلند مدت مانند قطب نما عمل نموده و مسیر صحیح را به شما یادآور می شود و همچنین نداشتن قطب نما می تواند منجر به بروز مشکلات عدیده ای شود. از همین رو است که پس از شناخت کامل نسبت به روش های مطالعاتی خود در دروس مختلف، سرعت مطالعه، کیفیت مطالعه و… لازم است برنامه بلند مدت داشته باشید.
پیشنهاد می کنیم در تمام مراحل از راهنمایی های فارغ التحصیلان رشته برنامه ریزی درسی، مشاوره و روانشناسی استفاده نمایید زیرا گستردگی موضوع برنامه ریزی بسیار زیاد می باشد و آزمون و خطا در این آزمون می تواند منجر به عدم قبولی شود. شما عزیزان می توانید راهنمایی های بیشتری از کارشناسان مشاوران برتر دریافت کنید.
20 نکته ضروری برنامه ریزی درسی دکتری
سال کنکور برای تمام شرکت کنندگان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و واضح است که آزمون و خطا در این سال، می تواند تبعات جبران ناپذیری را ایجاد کند و از همین رو مشورت گرفتن از کارشناسان مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی می تواند ریسک کردن را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
برای نوشتن برنامه درسی دکتری بایستی به نکات بسیاری توجه کنید تا برنامه ای متناسب با شرایط خود تنظیم کنید. قابل اجرا بودن برنامه به عوامل متعددی بستگی دارد که تعداد محدودی از عوامل تاثیرگذار را در جدول ذیل گردآوری نموده ایم. اگر تا کنون تجربه ای از تنظیم برنامه ریزی روزانه، هفتگی یا ماهیانه نداشته اید، عوامل زیر را در هنگام تنظیم برنامه دکتری در نظر داشته باشید.
نکات ضروری برنامه ریزی دکتری | |||
مکان مطالعه | انعطاف پذیری | تعهد به برنامه | شرکت در آزمون های آزمایشی |
تنوع مطالعاتی | استراحت | برنامه راهبردی | برنامه کوتاه مدت |
برنامه روزانه | برنامه هفتگی | برنامه بلند مدت | حجم دروس متناسب با زمان |
برنامه ریزی دروس بر اساس ضرایب | شرایط مطالعه | درس های عمومی و اختصاصی | مرور |
شخصی بودن برنامه | برنامه بلند مدت | پارت های مطالعاتی معین | تست |
معرفی بهترین مشاوران آزمون دکتری
برنامه ریزی درسی در حال حاضر به عنوان علمی شناخته می شود که در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال آموزش در دانشگاه می باشد. دانشجویان این رشته به بررسی روش های مختلف برنامه ریزی تحصیلی پرداخته این رشته را در سطح جهانی مورد ارزیابی قرار می دهند. قطعا برنامه ریزی توسط افرادی که در این رشته حرفی برای گفتن دارند، از کیفیت بالاتری برخوردار است.
آزمون دکتری هر ساله یک مرتبه برگزار می گردد و داوطلبانی که در زمان اعلام نتایج با نتیجه “مردود” رو به رو شوند، بایستی تا مهلت ثبت نام آزمون دکتری منتظر بمانند تا بتوانند شانس خود را مجدد امتحان کنند. از این رو همکاری با مشاوران رتبه برتر دکتری می تواند شانس دستیابی به رتبه قبولی دکتری را بیش از پیش نماید. مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی مشاوران برتر دارای بهترین مشاوران دکتری در تمام رشته ها می باشد.
بهترین مشاوران دکتری تخصصی |
بهترین مشاوران کنکور دکتری انسانی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
بهترین مشاوران کنکور دکتری هنر
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
بهترین مشاوران کنکور دکتری کشاورزی و منابع طبیعی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
بهترین مشاوران کنکور دکتری فنی و مهندسی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
بهترین مشاوران کنکور دکتری زبان
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
بهترین مشاوران کنکور دکتری علوم پایه
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
بهترین مشاوران کنکور دکتری دامپزشکی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
گروه مشاوره تحصیلی مشاوران برتر برنامه ریزی کدام گروه های آزمایشی دکتری را انجام می دهد؟
بسیار اتفاق افتاده است که قصد شرکت در آزمونی را می کنید اما مشاور خبره ای که علم کافی برای راهنمایی داشته باشد را پیدا نمی کنید… ما در تیم مشاوران برتر مشکل فوق را حل نموده ایم و بهترین مشاوران آزمون دکتری را گرد هم جمع نموده ایم و برنامه ریزی درسی تمام گروه های آزمایشی را به صورت کاملا حرفه ای انجام می دهیم. برای مشاوره تلفنی دکتری و رزرو برنامه ریزی تمام گروه های آزمایشی دکترا کافی است بر روی لینک رزرو مشاوره فشرده و منتظر تماس کارشناسان مشاوران برتر بمانید.
نحوه برنامه ریزی کنکور دکتری |
برنامه ریزی آزمون دکتری علوم انسانی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
برنامه ریزی آزمون دکتری هنر
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
برنامه ریزی آزمون دکتری کشاورزی و منابع طبیعی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
برنامه ریزی آزمون دکتری فنی و مهندسی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
برنامه ریزی آزمون دکتری زبان
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
برنامه ریزی آزمون دکتری علوم پایه
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
برنامه ریزی آزمون دکتری دامپزشکی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
نحوه درس خواندن برای آزمون دکتری
داشتن برنامه ریزی برای انجام هر عملی در زندگی به بالا رفتن کیفیت آن کمک شایانی می نماید. یکی از مزایای مهم داشتن برنامه ریزی برای آزمون دکتری، استفاده بهینه و به صرفه از زمان می باشد. بنابراین داوطلبان جهت شروع مطالعه برای کنکور دکتری ابتدا می بایست با استفاده از روش های مذکور در قسمت های فوق، یک برنامه ریزی استاندارد و متناسب با نیازها و شرایط خود تنظیم نمایند.
افراد پس از طی کردن نخستین گام یعنی برنامه ریزی برای کنکور دکتری، بایستی با نحوه درس خواندن برای آزمون دکتری آشنا شوند؛ زیرا بسیاری از افراد علی رغم داشتن برنامه ریزی دکتری، روش صحیح مطالعه و میزان مطالعه برای دکتری را نمی دانند. این موضوع باعث می شود که نتیجه مطلوبی را کسب ننموده و در نتیجه دلسرد شوند. در قسمت زیر به برخی از مهمترین نکات مطالعه برای کنکور دکتری اشاره می کنیم. پیشنهاد ما این است که پیش از شروع برنامه ریزی دکتری و مطالعه برای کنکور دکتری از یک کارشناس و مشاور کنکور دکتری مشورت بگیرید.
- داوطلبان می بایست در زمان شروع مطالعه برای کنکور دکتری، عوامل حواس پرتی را حذف نمایند تا در نهایت بتواند بازدهی خوبی را پس از مطالعه در خود مشاهده کند. جهت انجام این امر بایستی در درجه نخست، محیط مناسبی برای مطالعه برگزیند.
- هایلایت و مشخص نمودن مطالب مهم در هنگام مطالعه ضروری است و به تثبیت مفاهیم در ذهن شما کمک بسیاری می کند.
- داشتن یک مطالعه درست و اصولی نیازمند مرور درس های خوانده می باشد؛ لذا توصیه می شود که داوطلبان حتما دوره های مرور را در جدول برنامه ریزی مطالعه برای کنکور دکتری قرار دهند.
- حل تست و تمرین نیز جزو اساسی ترین مراحل مطالعه و برنامه ریزی آزمون دکتری می باشد. می توان به راحتی گفت که احتمال قبولی افراد بدون تمرین و تست تا حد زیادی کاهش می یابد.
- انجام خلاصه نویسی یک شیوه کاربردی برای به خاطر سپردن مطالب مهم است و به شما در مطالعه و جمع بندی دروس در ماه های پایانی کمک می کند.
جمع بندی کنکور دکتری 1404
درس خواندن در طی سال و با هدف قبولی در کنکور دکتری مورد نیاز تمام داوطلبانی می باشد که ثبت نام آزمون را انجام داده اند اما کافی نیست! داوطلبان بایستی همزمان با درس خواندن و مطالعه اولیه، اصول و زمان های مرور کردن و تست زدن را بشناسند و از روش های گوناگون تثبیت مطالب در ذهن استفاده کنند.
همانطور که می دانید زمانی که برای اولین اقدام به مطالعه مباحث جدید می کنید، اطلاعات وارد حافظه کوتاه مدت شما می شوند و بایستی با روش های تثبیت به این اطلاعات کمک کنید تا وارد حافظه بلند مدتتان شوند. از جمله کارهایی که برای نگهداری اطلاعات در حافظه بلند مدت مورد نیاز است، آشنایی با انواع تست زنی و انواع روش های مرور کردن می باشد.
پس از مطالعه و آمادگی برای شرکت در آزمون، نوبت به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون دکتری می رسد. داوطلبان در صورتی می توانند از پس رقابت با سایر شرکت کننده های کنکور دکتری برآیند که قبل از زمان دریافت کارت آزمون خود، اقدام به جمع بندی صحیح دروس مطالعه شده کرده باشند. نحوه صحیح جمع بندی کنکور دکتری در سایت مشاوران برتر توضیح داده شده است و با مراجعه به مقاله مرتبط می توانید از اصول صحیح جمع بندی، مطلع شوید.
تراز و رتبه قبولی آزمون دکتری
داوطلبانی که ثبت نام آزمون دکتری را انجام می دهند و اقدام به مشاوره و رزرو برنامه ریزی درسی (روزانه، هفتگی و ماهیانه) می کنند، لازم است از نمره علمی مورد نیاز دانشگاه ها مطلع شوند. در ادامه رتبه مورد نیاز ورود به تمام دانشگاه ها را در رشته های مختلف درج نموده ایم.
رتبه قبولی کنکور دکتری |
کارنامه قبولی دکتری علوم انسانی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
کارنامه قبولی دکتری هنر
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
کارنامه قبولی دکتری کشاورزی و منابع طبیعی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
کارنامه قبولی دکتری فنی و مهندسی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
کارنامه قبولی دکتری زبان
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
کارنامه قبولی دکتری علوم پایه
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
کارنامه قبولی دکتری دامپزشکی
↑ برای مطالعه مقاله، بر روی لینک فوق کلیک نمایید ↑ |
مشاوره تلفنی کنکور دکتری
در این مقاله به تمام اصول و نحوه برنامه ریزی تحصیلی دکترای تخصصی اشاره نمودیم اما در صورت بروز هر نوع سوال با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا پاسخ سوالاتتان را دریافت نمایید برای گفت و گوی تلفنی با مشاوران برتر بر روی لینک رزرو مشاوره تلفنی تحصیلی کلیک نمایید و یا سوال خود را در بخش دیدگاه ها ثبت نموده و منتظر پاسخ بمانید. برای رزرو مشاوره و پشتیبان اختصاصی آزمون دکتری می توانید از طریق شبکه های اجتماعی مشاوران برتر “کانال تلگرام مشاوره تحصیلی مشاوران برتر و پیج اینستاگرام مشاوره تحصیلی مشاوران برتر“با ما در ارتباط باشید.
نکات مهم “اصول برنامه ریزی آزمون دکتری” |
← برنامه ریزی دکتری لازم است متناسب با شرایط زندگی شخصی هر فرد و منحصر به فرد انجام باشد. |
← برنامه ریزی کنکور دکتری بایستی براساس دروس دارای ضریب و منابع آزمون انجام شود. |
← برنامه درسی کنکور دکتری می بایست دارای برنامه ثابت، متغیر، مرور، تست زنی و روزهای جبرانی مطالعاتی باشد. |
← انعطاف پذیری برنامه و قابلیت جا به جایی دروس برای داوطلبان شاغل و یا خانه دار ضروری است. |
← دروس تخصصی سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد که دارای ضریب 4 می باشند، بایستی بخش قابل توجهی از برنامه درسی را به خود اختصاص دهند. |
← دروس عمومی و تخصصی کنکور دکتری بایستی همزمان با هم مطالعه شود و برنامه درسی لازم است متشکل از دروس مختلف باشد و اتمام یک کتاب و شروع درس جدید، جزو اشتباهات رایج می باشد. |
نحوه رزرو برنامه ریزی کنکور دکتری در سامانه مشاوران برتر
افرادی که مایل به دریافت مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی از تیم مشاوران برتر هستند، به طور معمول سوالات رایجی من باب چگونگی رزرو بسته برنامه ریزی مطرح می کنند. به این منظور، تیم نویسندگان ما در ذیل این بخش راهنمای تصویری ثبت نام برنامه ریزی درسی در سامانه مشاوران برتر را قرار داده است.
- وارد سایت مشاوران برتر شوید.
- بر روی گزینه “همین الان برنامه ریزی رزرو کن” و یا “رزرو برنامه ریزی درسی با بهترین مشاوران تحصیلی” مطابق تصویر زیر کلیک نمایید.
- اکنون بسته های برنامه ریزی را مشاهده می کنید. بسته برنامه ریزی مدنظر خود را انتخاب کنید و سپس فرم نام نویسی اینترنتی را تکمیل نمائید. بعد از انجام این مراحل ثبت نام شما در سامانه مشاوران برتر انجام شده است و از طریق سایت، پیامک تایید ثبت نام دریافت خواهید نمود. کارشناسان تیم ما با شما تماس گرفته و مراحل برنامه ریزی درسی را طی خواهید کرد.
رتبه برترهای کنکور دکتری
قبولی در آزمون دکترای تخصصی امری بسیار دشوار از نظر داوطلبان می باشد و این در صورتی است که تیم مشاوران برتر سالیانه داوطلبان رتبه برتر بسیاری دارد و در واقع کار شما را برای قبول شدن در این آزمون راحت تر کرده است. برای موفقیت در کنکور phd بایستی بدانید دقیقا چه منابعی را به چه صورت بخوانید و در این ارتباط نیز می توانید از کارشناسان مشاوران برتر راهنمایی دریافت کنید. از سال جاری قصد داریم کارنامه های قبولی آزمون دکتری موسسه مشاوران برتر را در این بخش بارگذاری کنیم. (لازم به توجه است که باگذاری کارنامه ها از سال جاری آغاز شده است و به مرور زمان اضافه خواهد شد).
تجربه داوطلبان از دریافت برنامه ریزی و پشتیبانی دکتری توسط مشاوران برتر
همانطور که می دانید قبل از شما داوطلبان بسیاری بوده اند که برنامه ریزی روزانه، هفتگی و ماهانه دکتری از مشاوران برتر دریافت کرده اند و استفاده از تجربه آن ها قطعا برای متقاضیان جدیدتر می تواند موثر واقع گردد. در این بخش از مقاله، تجربه داوطلبان متقاضی سال های قبل که از تیم مشاوران برتر برنامه ریزی درسی دریافت نموده اند را برایتان گردآوری نموده ایم.
سوالات متداول
1- نحوه برنامه ریزی کنکور دکترا به چه صورت است؟
در مقاله حاضر به شرح تمام مراحل برنامه ریزی درسی پرداخته ایم.
2- مواد و ضرایب درسی آزمون دکتری به چه نحوی می باشد؟
مواد آزمون دکتری متشکل از (دروس تخصصی: ضریب 4، استعداد تحصیلی: ضریب 1، زبان خارجی: ضریب 1) می باشد.
3- بهترین موسسه و برترین مشاوران آزمون دکترای تخصصی را معرفی نمایید؟
موسسه مشاوران برتر متشکل از مشاوران و کادری کارآزموده می باشد و مفتخر به رضایتمندی کامل متقاضیان و کسب رتبه های برتر در سالیان گذشته شده است.
4- آیا تیم مشاوران برتر برنامه ریزی درسی اختصاصی انجام می دهد؟
بله، برای رزرو برنامه ریزی تحصیلی توسط برترین مشاوران آزمون دکتری از طریق کانال تلگرام و یا پیج اینستاگرام اقدام کنید.
عالی بود.